Κωνσταντίνα Πάντου

Κωνσταντίνα Πάντου

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα στην Πρέβεζα.

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικεύτηκα στην Παιδιατρική στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Εξειδικεύτηκα στη Νεογνολογία στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Εργάστηκα επί 13 έτη στη Νεογνολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Παρακολούθησα δεκάδες συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημοσίευσα εργασίες μου σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και συνέδρια.

Δίδαξα σε φοιτητές Ιατρικής και ειδικευόμενους Παιδιατρικής.

Παρακολούθησα μαθήματα Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής στο τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Έλαβα το Δίπλωμα του Ιατρικού Βελονισμού από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδας, που τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού (ICMART).

Παρακολούθησα σεμινάρια Ωτοβελονισμού-Ωτικής Νευροτροποποίησης από το International Medical Center in Natural Medicine (υπό την αιγίδα G.S.A.T.N. Italy, μέλος ICMART & FISA).

Έλαβα πιστοποίηση Αισθητικού Βελονισμού από European Cosmetic Academy of Chinese Acupuncture.

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας (SAMAG) και της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Ελλάδας.

 

Προσωπικό Μήνυμα

Μετά από πολλά χρόνια σπουδών και ιατρικής δράσης, εκπαιδεύτηκα στον Ιατρικό Βελονισμό. Εφαρμόζοντάς τον, αρχικά ξαφνιάστηκα από τα καλά θεραπευτικά του αποτελέσματα και με ενθουσίασε η έλλειψη παρενεργειών. Στην πορεία όμως, με κέρδισε με την εξισορροπητική δράση του σε όλο τον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν μπορώ, πλέον, να συστήσω άλλη θεραπευτική μέθοδο εκεί, όπου ο Βελονισμός ενδείκνυται. Στο ιατρείο μου παρέχω αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, που ακολουθούν διεθνή πρότυπα και χρησιμοποιώ πιστοποιημένα ιατρικά μηχανήματα. Στόχοι μου είναι η αποτελεσματικότητα και η καλή επικοινωνία. Οι σπουδές, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευσή μου αποτελούν εγγύηση για τους θεραπευόμενους.

 

Καλέστε για ραντεβού