Πολιτική Απορρήτου – Χρήση Cookies

Πολιτική Απορρήτου – Χρήση Cookies

Ιστοτόπος: https://www.iatrikosvelonismosioannina.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

1.α. Σχετική νομοθεσία

Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

  • ΝΟΜΟΣ 3471/2006 (ΦΕΚ 133/Α’/28.6.2006)
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 2009/136/ΕΚ
  • ΝΟΜΟΣ 4070-2012 (ΦΕΚ 82/10.4.2012)
  • ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. 13 ΚΑΙ 14 DSGVO

Επικοινωνία με το Ιατρείο 

Κωνσταντίνα Ι. Πάντου
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Νικοπόλεως 47, 45221 Ιωάννινα

Τηλέφωνο: 26510 71123

Κινητό: 6946084046

email: konstpantou@gmail.com

Η ιστοσελίδα μας είναι η κάτωθι: https://www.iatrikosvelonismosioannina.gr

Προστασία προσωπικών δεδομένων 

Δεσμευόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του Ν.2472/1997. Δεν διανέμουμε σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες .

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Πολιτική Απορρήτου – Συμμόρφωση με τον GDPR – Έκδοση 1.0 26/5/2018

2. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο τα απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα που απαιτούνται για την ορθή και ασφαλή λειτουργία του ιστότοπου καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που εσείς ξεκινήσατε ή ζητήσατε για να έχουμε μια τέτοια επικοινωνία.

Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

 3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

 3.α Σχόλια και Κριτικές

Οι χρήστες μέσω της Ιστοσελίδας έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ή να μήν υποβάλλουν σχόλια, κριτικές και βαθμολογίες μέσω του λογαριασμού τους βάσει των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας. Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται χωρίς το δικό μας έλεγχο και έγκρισή τους ώστε να μην προσβάλλουν.

Στην περίπτωση που υποβάλλουν σχόλιο ή κριτική, (α) το υλικό αυτό των χρηστών εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα μας, (β)μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τοποθετηθεί (πλήρως ή εν μέρει)  σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, newsletters, πλατφόρμες ειδικών προωθητικών ενεργειών, εφαρμογές και άλλα δίκτυα που ανήκουν, φιλοξενούνται, χρησιμοποιούνται ή ελέγχονται από την ιστοσελιδα: https://www.iatrikosvelonismosioannina.gr .

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω υλικό δεν θα συμπεριλαμβάνει τυχόν προσωπικά δεδομένα του χρήστη ενώ με τον ίδιο το χρήστη θα συνδέεται μόνο με το όνομα χρήστη(ψευδώνυμο) που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία του.

3.β Εικόνες

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Το οπτικοακουστικό υλικό , όπως οι εικόνες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του https://www.iatrikosvelonismosioannina.gr. Aν θέλετε να τις δημοσιεύσετε παρακαλώ να ζητήσετε την άδεια της ιατρού.

 4 Χρήση των Cookies

 4.α Cookies

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

 4.β Τι είναι τα cookies;

Τα  cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως  κωδικός σύνδεσης, γλώσσα,  μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη ούτε στον υπολογιστή ή στην κινητή σας συσκευή ούτε στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σ΄αυτόν και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του επισκέπτη του site. Με τα cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας αλλά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση του υπολογιστή σας.

 4γ. Πως χρησιμοποιούμε τα cookies;

Ορισμένες από τις σελίδες μας χρησιμοποιούν cookies για να θυμούνται:

  • τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την απεικόνιση, π.χ. φωτεινότητα ή μέγεθος χαρακτήρων
  • αν έχετε ήδη απαντήσει σε αναδυόμενη έρευνα που σας ρωτούσε αν το περιεχόμενο ήταν χρήσιμο ή όχι (για να μην σας ξανατεθεί η ίδια ερώτηση)
  • αν έχετε συμφωνήσει να χρησιμοποιούμε cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο.

Επίσης, ορισμένα βίντεο ενσωματωμένα στις σελίδες μας χρησιμοποιούν ένα cookie για να συγκεντρώνουν ανώνυμα στατιστικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο φθάσατε ως το συγκεκριμένο σημείο και για το ποια βίντεο επισκεφτήκατε.

Η ενεργοποίηση αυτών των cookies δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστότοπου αλλά, μέσω αυτών θα έχετε δυνατότητες για καλύτερη φυλλομέτρηση.  Μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα cookies, ή να αποκλείσετε την πρόσβαση σε αυτά, αλλά αν το κάνετε ορισμένα χαρακτηριστικά του ιστότοπου ίσως να μην λειτουργούν ικανοποιητικά.

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά και έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων του μοτίβου. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.Cookies κοινωνικής δικτύωσης

Θέλουμε επίσης να μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο του site με τους φίλους σας μέσω των αγαπημένων σας ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Χάρη στα cookies κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τοποθετούνται από τους παρόχους ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο αυτό εύκολα και χωρίς προβλήματα.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται την αποστολή cookies από προεπιλογή, αλλά συνήθως μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) ώστε να αρνείται την παραλαβή τους ή να αποδέχεται επιλεκτικά ορισμένα cookies. Αν απενεργοποιήσετε τη λήψη cookies, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται στην τοποθεσία μας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ενώ ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά.

 4.δ Χρησιμοποιούμε άλλα cookies;

Ορισμένες από τις ιστοσελίδες μας ή δευτερεύοντες ιστότοποι ίσως χρησιμοποιούν επιπλέον ή διαφορετικά cookies από τα προαναφερθέντα. Στην περίπτωση αυτή, θα βρείτε λεπτομέρειες για τα cookies στην αντίστοιχη ενημερωτική  σελίδα. Ίσως σας ζητηθεί να συμφωνήσετε στην αποθήκευση αυτών των cookies.

 4.ε Πώς να ελέγχετε τα cookies

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

5. Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (links)

Το https://www.iatrikosvelonismosioannina.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων διαδικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία αναφέρεται ή/και παραπέμπει μέσω «διαδικτυακών συνδέσμων» (links),  διαφημιστικών συμβόλων (banners) ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη ή/και χρήση των ανωτέρω περιγραφόμενων, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απευθυνθεί άμεσα και απευθείας στους αντίστοιχούς διαδικτυακούς τόπους και διαδικτυακές σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των σχετικών υπηρεσιών τους.

Το  https://www.iatrikosvelonismosioannina.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στον διαδικτυακό τόπο και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

 

 6. ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδασ με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 7. Google Analytics (Google Analytics)

Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά της υπηρεσίας αναλύσεων ιστού Google Analytics. Ο παροχέας είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ. Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία “Ενεργοποίηση ανωνυμοποίησης IP” σε αυτόν τον ιστότοπο. Ως αποτέλεσμα, η διεύθυνση IP σας θα αποκοπεί από την Google στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα μέρη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο πριν από την επεξεργασία / αποθήκευση. Η Google, εξ ονόματος του φορέα εκμετάλλευσης αυτού του ιστότοπου, θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπου για τη σύνταξη αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα ιστότοπου για τη μέτρηση της απόδοσης της διαδικτυακής διαφήμισης για σκοπούς ανάλυσης και βελτιστοποίησης.

Τα επεξεργασμένα δεδομένα περιλαμβάνουν, ειδικότερα, τα αναγνωριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων των αναγνωριστικών cookie), τις διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου, τα αναγνωριστικά συσκευών, τα δεδομένα θέσης, τα αναγνωριστικά που έχουν εκχωρηθεί από τον πελάτη και τα δεδομένα χρήστη (ειδικότερα ο χρόνος και η διάρκεια πρόσβασης, κ.λπ.) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων χρήστη στο Google Analytics, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Google που είναι διαθέσιμη στο https://policies.google.com/privacy?hl=el.

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή από την Google των δεδομένων που παράγονται από το cookie και τα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου καθώς και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από τη Google, μεταφορτώντας και εγκαθιστώντας την προσθήκη του προγράμματος περιήγησης που διατίθεται κάτω από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el

Η σχέση με τον παροχέα αναλύσεων ιστού βασίζεται στην επεξεργασία δεδομένων εντολών κατά τη χρήση του Google Analytics. Η διαβίβαση δεδομένων στον επεξεργαστή βασίζεται σε απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Τα δεδομένα διαγράφονται τακτικά (επί του παρόντος κάθε 26 μήνες).

8. Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

8.α Εξαγωγή – Φορητότα

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Για την αίτηση εξαγωγής των δεδομένων σας θα πρέπει να στείλετε ένα email στην διεύθυνση konstpantou@gmail.com το email, το οποίο έχετε δηλώσει στην ανάρτηση του σχολίου ή της εγγραφής σας.

 8.β Διαγραφή – Δικαίωμα στην λήθη

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας. Για την αίτηση διαγραφής των δεδομένων σας θα πρέπει να στείλετε ένα email στην διεύθυνση konstpantou@gmail.com από το email, το οποίο έχετε δηλώσει στην ανάρτηση του σχολίου ή της εγγραφής σας.

9. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ (DISCLAIMER)

Δηλώσεις αποποίησης και περιορισμοί ευθύνης διαδικτύου

Η παρούσα ιστοσελίδα αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου της, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια αυτού και την απουσία ενδεχόμενων σφαλμάτων. Κατά συνέπεια, σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται, και συνακόλουθα δεν ευθύνεται (ούτε καν εξ αμελείας) για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη/χρήστη από την χρήση του παρόντος ιστότοπου, καθότι, ως ήδη ελέχθη, ο επισκέπτης/χρήστης θα πρέπει πάντα να αναζητά τη συμβουλή και γνώση του προσωπικού του ιατρού για τη λήψη απόφασης σε συγκεκριμένο ιατρικό ζήτημα. Επίσης, ο παρών διαδικτυακός τόπος δεν ευθύνεται για αποκατάσταση οιασδήποτε τυχόν ζημίας προκληθεί σε επισκέπτες/χρήστες του ή τρίτους, από αιτία που ανάγεται στη λειτουργία ή μη, τη χρήση του ιστότοπου, τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών/πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες/πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Περαιτέρω, η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Επομένως, ο ιστότοπος δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές ή φθορές οιωνδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστοσελίδα του. Άλλωστε, μολονότι ο παρών ιστότοπος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο για τη διασφάλιση της ασφαλούς πλοήγησης των επισκεπτών/χρηστών στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του, υιοθετώντας σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, δε δύναται σε καμία περίπτωση να εγγυηθεί ότι το ίδιο το site ή οιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers), μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των επισκεπτών/χρηστών, δεν περιέχουν «ιούς» ή έτερα επιζήμια συστατικά.

 Ευθύνη επισκεπτών/χρηστών

Ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί, αποδέχεται και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του παρόντος ιστότοπου, όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Ενόψει τούτου, υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα για: 1) αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή/βλάβη στο Σύλλογο ή σε οποιονδήποτε τρίτο ή προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου, 2) αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ., ή είναι παράνομο, απειλητικό, δυσφημιστικό, προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό, σκανδαλώδες, εμπρηστικό, εκβιαστικό, πορνογραφικό κ.λπ., 3) αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου, για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4) αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους, 5) ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση ή/και προώθηση ή/και διάθεση περιεχομένου που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, 6) ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7) παρενόχληση τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο, 8) συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικών με άλλους χρήστες, 9) μίμηση οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του επισκέπτη/χρήστη ή παραπλάνηση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του επισκέπτη/χρήστη με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο, 10) δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, 11) παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του παρόντος ιστότοπου, ή παρακοή των προϋποθέσεων, διαδικασιών και κανόνων χρήσης των δικτύων αυτών.

 10 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.